Vogn
Produktnavn
$0
$0
Takk skal du ha! Vi har mottatt innsendingen din!
Oops! Noe gikk galt da du sendte inn skjemaet.
Bestillingsoversikt
Delsum
$0
Rabatt
$0

Blogg - Kuldebehandling

Kuldeterapi via icetubs er en spennende metode for å fremme fysisk restitusjon, øke mental klarhet og forbedre den generelle helsen. Denne kategorien utforsker vitenskapen bak kuldeeksponering og dens transformerende effekter på kroppen.

Vår innsikt

Øker kalde dusjer testosteron?

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan kalde dusjer påvirker testosteronnivået, hva vitenskapen sier, og hvordan du kan utnytte kulden til å støtte dine helse- og velværemål.

Kuldeterapi

De beste isbadene for hjemmebruk

Jakten på det perfekte isbadet hjemme er i full gang, i takt med at nedsenking i kaldt vann blir en stadig vanligere del av manges rutiner.

Kuldeterapi

Kan du ta et kaldt stup med Raynauds syndrom?

Kalddykking kan virke skremmende eller risikabelt for dem som lever med Raynauds sykdom, men kan det bidra til å håndtere Raynauds symptomer, eller er det mer til skade enn til nytte?

Kuldeterapi

Alternativer til kaldt stupebad

I denne artikkelen skal vi se nærmere på alternative måter å nyte fordelene med kaldtvannsterapi på, uten at du trenger et dedikert kaldtvannsbad. Ved å forstå de viktigste egenskapene til tradisjonelle oppsett og vurdere mer tilgjengelige alternativer, kan du finne en kalddyppemetode som passer din livsstil og budsjett.

Kuldeterapi