Vogn
Produktnavn
$0
$0
Takk skal du ha! Vi har mottatt innsendingen din!
Oops! Noe gikk galt da du sendte inn skjemaet.
Bestillingsoversikt
Delsum
$0
Rabatt
$0

Blogg - Kuldebehandling

Kuldeterapi via icetubs er en spennende metode for å fremme fysisk restitusjon, øke mental klarhet og forbedre den generelle helsen. Denne kategorien utforsker vitenskapen bak kuldeeksponering og dens transformerende effekter på kroppen.

Vår innsikt

Hjelper Cold Plunge med angst?

Hjelper det å dyppe seg i kaldt vann mot angst? Svaret ligger i å forstå vitenskapen bak hvordan nedsenking i kaldt vann påvirker kropp og sinn. I denne artikkelen skal vi se nærmere på mekanismene som gjør dykking i kaldt vann til et lovende verktøy for å håndtere angstsymptomer og fremme generelt velvære.

Kuldeterapi

Senker et kaldt stup blodtrykket?

Regelmessig nedsenking i kaldt vann kan føre til tilpasninger i kroppen som kan ha en positiv innvirkning på blodtrykket over tid, hovedsakelig knyttet til sammentrekning og utvidelse av blodårene og arteriene, og ja, senking av blodtrykket.

Kuldeterapi

Hvordan lage et isbad fra en fryser

Det finnes spesialbygde isbad, men hvis du gjør det selv ved hjelp av en kummefryser, kan du tilpasse oppsettet til dine behov og ditt budsjett. La oss se hvordan du kan forvandle en fryser til et funksjonelt isbad.

Ingen gjenstander funnet.

Er forkjølelse bra for autoimmune sykdommer?

Vi skal se nærmere på hva kuldebehandling er, og avdekke hvordan det kan lindre utfordringene ved autoimmune sykdommer.

Ingen gjenstander funnet.