Icetubs en partners

Terwijl je grote teen het ijskoude water raakt trekt alles in je lichaam samen. Stappen in een ijskoud bad, waarom zou je dat eigenlijk doen? Toch weet je mentaal de kracht te vinden en zet door. Je stapt volledig in de kou en dat is ontzettend goed voor je. Dat weten wij, maar ook onze partners!

Voordelen van koud water

Control alt delete op je brein. Dat is echt iets waard. Want op het moment dat jij in een ijskoud bad stapt denk je niet meer aan een mail die gestuurd moet worden, iemand die je moet bellen of waar je nog heen moet.

Nee, het enige dat op dat moment echt telt ben jijzelf. Je bent een met je focus en je ademhaling en presteert het om daardoor de kou te overwinnen. Maar je overwint niet alleen de kou. Ook de stress, druk die je voelt en je overstijgt je eigen mentale grens. En dat allemaal door in een ijsbad van Icetubs te stappen. Voor het breken van je grenzen en rust te vinden heb je dus niet meer nodig dan jezelf, een ijsbad en de juiste ademhaling.

Icetubs x Sportrusen

“Permanent een energiezuinig ijsbad op het clubhuis, dat is feest. 2 minuten in het bad en mijn hoofd is control – alt – delete – voor het geval de waan van de dag mijn brein is binnengesijpeld.”

Lees alles over onze partners